Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juli 01, 2010

Stenigen

Vandaag mochten wij op cursus elkaar helpen met het oplossen van knelpunten op weg naar onze status van ZZP'er. Altijd leuk om wat feedback te ontvangen.

Zou Geert Wilders ook wel eens brainstormen met anderen voordat hij met een of andere uitspraak de pers haalt?

Ik heb sterk de indruk dat hij wel eens een brainstorm-sessie heeft gehad met mevrouw Wafa Sultan, de mevrouw die is ingehuurd als getuige-deskundige in de rechtszaak die tegen hem is aangespannen wegens haatzaaien. Ook zij is van mening dat de Koran vol staat met oproepen tot geweld. Zelf geeft mevrouw Sultan toe de Bijbel niet te kennen.

Zou zij die wél gelezen hebben dan zou zij concluderen dat ook het Christendom regelmatig oproept tot het gebruik van geweld. Het zou ook nog kunnen dat zij nog nooit heeft gehoord van de Kruistochten. U weet wel: dat waren die militaire campagnes waarbij mensen werden gedwongen zich tot het Christendom te bekeren. Wie dat weigerde werd gewoon om zeep gebracht. Net als ten tijd van de Spaanse Inquisitie.

U hoeft mij niet op mijn woord te geloven maar U kunt ook gewoon de Bijbel even lezen. Zo vindt U hier (klik op het woordje "hier" voor de betreffende webpagina) diverse voorbeelden waarin de Bijbel oproept om mensen met wie je het niet eens bent gewoonweg te stenigen.

Deel dit stukje