Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juni 23, 2011

Integendeel

Brrr...eigenlijk vind ik het doodeng. Maar ook reuzespannend! Volgende week mag ik een dagje naar Engeland om voor de casting van een speelfilm een stukje te gaan paardrijden en wat te lopen (zwaard)vechten. Ik heb weliswaar ooit een heel half uur paardrijles gehad maar erg zelfverzekerd ben ik niet wat dat aangaat.

Ook heb ik een tijdje aan schermen gedaan en aan zogeheten Live Action Roleplaying. Zelfs ooit een uur echt zwaardvechtles gehad en via improvisatie-acteerles ook wat gedaan aan stage-combat. Maar of ik alles wat ik in die lessen geleerd heb ook onthouden heb? We zullen het snel weten!

Een paar dagen later mag ik in het ziekenhuis gaan babbelen met de chirurg die mij wellicht van een verse heup zal voorzien. Ook daar verheug ik mij op én tegelijkertijd breekt het koude angszweet mij uit.

Nee, dat ga ik nog liever een discussie aan met "dierenvriend" Dion Graus van de PVV die tijdens het debat over een eventueel verbod op ritueel slachten rustig verkondigt dat teveel ruimte in een vrachtwagen helemaal niet goed is voor varkens en kuikentjes. En alle dieren zijn zielig maar gelukkig is er geweldenaar Dion Graus die - in zijn eigen woorden - "Elke dinsdag vecht als een leeuw voor alle beesten in de PVV-fractie!". Ik bedoel maar...;-) Kijk, dat zijn natuurlijk de leukere discussies...

Onlangs had ik een discussie met een dame die vond dat als zij met een bijzonder laag uitgesneden decolleté en een string wil rondlopen dat dat gewoon moet kunnen. Mannen die daar een opmerking over maken zijn gewoon seksisten. Wat vinden mijn lezers daarvan?

Vrouwen willen zich vaak graag zo kleden dat zij extra aantrekkelijk worden gevonden en als mannen laten merken dat zij die vrouw aantrekkelijk vinden dan is dat niet okee. Als mannen dan níet de dame nastaren of naar haar fluiten wordt dat opgevat als een belediging. Dus dames: wat verwachten jullie van mannen wanneer jullie je heupen extra laten wiegen door hoge hakken te dragen? Of wanneer jullie een rokje dragen dat zó kort is dat er maar weinig voor nodig is om de slip te kunnen zien? Of wanneer er een push-up BH wordt gedragen zodat de borsten groter lijken? Want sorry, mij maakt niemand wijs dat een string, hoge hakken, een bush-up BH en een minirok zo lekker comfortabel zijn om te dragen.

Niet dat ik - heteroseksueel geörienteerd manspersoon zijnde - er op tegen ben dat vrouwen zich sexy kleden. Integendeel! ;-)