Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 07, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

============================ 

Goed nieuws vind ik dat Jaïr Bolsenaro (klik),  de president van Brazilië positief heeft getest op COVID-19. Op zich niet leuk natuurlijk en met name voor hen die hem liefhebben (persoonlijk heb ik niet zo veel op met narcistische dictators maar ieder z'n smaak. Misschien is hij wel heel lief voor konijntjes of zo. Dat kan.). De man die al sinds het begin van de pandemie beweert dat het coronavirus een hoax is en áls het al bestaat en hij het oploopt hij niet meer zal ervaren dan 'lichte griepverschijnselen' zal wellicht van mening veranderen over de ernst van de aandoening. Dat had hij eerder kunnen doen, dan was Brazilië nu niet met Amerika aan het strijden om de twijfelachtige eer van het land te zijn met het hoogste aantal doden.

Ook goed nieuws vind ik dat Nederlandse kiezers hun vroegere held Thierry Baudet (klik) massaal de rug toe keren. Ook zij zijn het zat om te luisteren naar iemand die voortdurend liegt, laat blijken weinig te weten (laat staan te begrijpen) van de Nederlandse geschiedenis en eigenlijk alleen maar roept dat hij 'tegen de grachtengordel-elite!' is. Terwijl hij zelf een fraaie woning op een Amsterdamse gracht bewoond en 'zo'n elitair type' is waar hij zelf zegt een hekel aan te hebben. Ook kwam hij in de paar jaar dat hij al in de politiek zit omdat TV-producenten weigerden een TV-programma rond hem te presenteren en serieuze uitgevers bleven weigeren zijn boeken uit te geven niet één keer met een uitvoerbaar (wets)voorstel.

Na een paar jaar van van alles roepen verwacht zelfs de grootste fan dat je toch eindelijk eens met een écht idee komt in plaats van met een krantenkop die voor een mening moet doorgaan.

Billy de Kat en ik hebben het samen best gezellig.
Ook al doen wij lang niet alles samen:

De lolcat van deze week gaat over God:
'God moet wel een vrouw zijn:
het ene moment ontzettend lief, het andere zeer onredelijk.
Zij doet onzichtbaar haar werk,
kan kwaad worden zonder duidelijke oorzaak
en verzorgt haar kinderen 
hoe ontspoort die ook zijn
en vaak zijn haar acties onbegrijpelijk.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels