Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 13, 2021

De wereld gaat aan egoïsme ten onder

Vanwege de pandemie waren er strenge reisrestricties. Op een lijnvlucht kon je niet mee zonder je aan maatregelen als het dragen van een mondkapje te houden en veel landen lieten mensen niet toe als die niet gevaccineerd waren. 

=======================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

==================================
Honderden miljonairs vonden de coronamaatregelen een inperking van hun vrijheid en kochten privé-vliegtuigjes. Per persoon gaat er daarmee zo'n 20 keer meer co2 de lucht in als wanneer men met een reguliere vlucht zou vliegen. Niet leuk voor het milieu en dus ook niet voor mede-aardbewoners. 

Net zo min als het moedwillig torpederen van plannen van overheden om het virus in te dammen door doodleuk als eventuele drager van het virus dat moedwillig te verspreiden door collega-miljonairs en 'gezelschapsdames' te knuffelen op feestjes op Ibiza 'want daar heb ik recht op'. Nee, idioot, dat recht heb je niet. De planeet is niet alleen van jou en jouw patserige vriendjes en hun 'nichtjes' of 'assistentes'. 

Het is nog niet te laat om je gedrag te veranderen. Tenzij je liever wacht tot je favoriete villa in vlammen opgaat vanwege de opwarming van de Aarde en je personal assistent je belt om te laten weten dat er simpelweg geen brandstof meer is om je Learjet mee te vullen. Maar dan is het dus te laat. Sukkel.

'Dus ik vroeg mijn caddy: 'Als we niet onmiddellijk handelen is de planeet over 200 jaar onbewoonbaar? Hoe is dat mijn probleem?' 'O, u bent zo grappig, meneer de miljonair!'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels