Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 22, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat een beruchte 'Tinder Swindler' tegen de lamp is gelopen. G. O. (op last van zijn advocaat dd 6 april 2023 heb ik zwarte balkjes voor zijn ogen geplaatst en zijn achternaam afgekort tot O. Dat hij zelf graag zijn foto, naam en andere details verspreidt is niet erg. Dat anderen dat doen wél. Ben benieuwd of de advocaat ook Alberto Stegeman en SBS heeft aangeschreven. Klik hier (klik) voor updates. Erg interessant dat de advocaat het anonimiseren van zijn cliënt niet voldoende achtte) heeft - naar het zich laat aanzien - zijn laatste slachtoffer opgelicht. Een van de onderdelen van zijn 'modus operandi' was dat hij vrouwen wijsmaakte dat hij een bekende Nederlander was en dat zij daarom geen foto's met hem op sociale media mochten plaatsen 'want dan word ik lastig gevallen door fans'. 

Wat hij waarschijnlijk bedoelde was: 'Dan word ik lastig gevallen door andere vrouwen die ik heb verteld dat zij mijn grote liefde zijn en wil laten delen in het succes van mijn eerstkomende album door hen te laten investeren in de platenopnames.' Zo wist hij ruim anderhalve ton te bemachtigen. Kattenpis vergeleken met wat de onlangs overleden 'pick up artist' Heer Olivier voor elkaar kreeg maar toch niet misselijk. 


Heer Olivier kreeg het voor elkaar om in de cel diverse vrouwelijke cipiers te verleiden in ruil voor allerlei priveleges en de dag na zijn vrijlating wist hij een Mercedes dealer wijs te maken dat hij zich onprettig voelde als die naast hem zou zitten tijdens een proefrit met het nieuwste model. Waarop hij doodleuk met de aldus gestolen auto wegreed. Nagezwaaid door de blije autodealer die dacht een beroemde klant te hebben maar zich pas later realiseerde gewoon ordinair bestolen te zijn. Of G. O. ook zo goed is in het 'vak' van oplichter moet nog blijken maar dankzij het internet zijn nu in elk geval veel meer mensen in een keer gewaarschuwd. Nu is het wachten op een geruchtmakende zaak waarbij mannen slachtoffer zijn van een vrouwelijke oplichter. Want ja, die zijn er ook. Maar worden minder vaak gepakt. Vooral omdat hun slachtoffers zich meer dan vrouwen schamen voor het feit dat zij zich hebben laten oplichten.

Heb nog voldoende foto's en filmpjes van Billy de Kat om elke week een plaatje van hem te plaatsen tot een nieuwe kat mij heeft uitverkoren als baasje. Hier is een filmpje van mijn november 2021 overleden harige vriendje die altijd blij kwam aanrennen als ik de vijverfontein aanzette:

Deze lolcat gaat over vrijheid van meningsuiting:


'Waarom denken zovelen dat 'vrijheid van meninguiting' staat voor 'vrijheid om leugens te verspreiden'?

Waarmee ik maar wil zeggen: een leugen is geen mening. Maar een leugen. Dus.


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels