Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 07, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over het hebben van een mening
"Wanneer een mening niet goed is onderbouwd,
is het geen mening maar een soundbite"

Goed nieuws vind ik dat 'opruimkoningin' Marie Kondo het eerst weigerde te erkennen maar nu zij zelf kinderen heeft, van mening is veranderd: Als je jonge kinderen hebt, is het onmogelijk om 'met maar twee uurtjes per dag!' je woning netjes en ordentelijk te houden.

Ga maar rustig je sokken netjes zitten vouwen zodat alle twaalf paren keurig op volgorde van kleur in de sokkenla passen als je tegelijkertijd kauwgom uit het haar van je kind probeert te krijgen terwijl je probeert het gegil van je andere kind ('Ik mocht van mama het grootste stuk appel!') te negeren.

Hier is een filmpje van enige tijd geleden van Billy de Kat (de tweede kat die in beeld komt) en mijn schaduw:In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels