Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 30, 2010

Speeltuin

Mijn arme zoon had behoorlijk wat last van zijn bezoek aan de kaakchirurg, gisteren. Inmiddels is het ergste leed geleden en kan hij zonder pijnstillers slapen. Een bikkel, die jongen! Ter afsluiting van de lustrumweek van zijn school gaan ze morgen met z'n allen naar Duinrell waarna voor 's avonds een schoolfeest op het programma staat.

Vandaag was zijn op een feestje. Namelijk op de jaarlijkse Kwartiermakersdag. Om te weten wat dat inhoudt kan het raadzaam zijn op de betreffende link te klikken. Weet in elk geval dat ondergetekende de eer had om het open podium te mogen presenteren. Gelukkig vond een en ander plaats in Amsterdam-Noord. Zo was het voor mij eenvoudig om direct na de donderdagse workshop in één keer door te tuffen.

Of het nieuwe kabinet door gaat tuffen naar het eindsignaal over vier jaar moeten wij nog maar even zien. Een CDA/VVD-kabinet met "gedoogsteun" van de PVV? Dat betekent dus dat CDA en VVD voortdurend water bij de wijn moeten doen en de enige éénmanspartij zijn eigen koers kan varen.

Rutte en Verhagen dénken dan misschien wel dat zij Wilders af en toe op andere gedachten kunnen brengen maar met Wilders onderhandelen is net zo zinvol als een rivier te vragen om niet richting zee te stromen.

In elk geval gaat het lekker met de stichting die buurvrouw Hetty en een zekere weblogger samen beheren. Tijdens een bespreking gisteren zijn we weer een stapje verder gekomen.

Nu maar hopen dat we niet struikelen en bijvoorbeeld een knie schaven. Ach, anders geeft mama er wel een kusje op...

Overigens schijnt het écht te helpen, een kusje op een geschaafde knie. In speeksel zit namelijk een natuurlijk anti-bacterieel medicijn. Eigenlijk zou je dus flink op de zere knie van je kind moeten kwatten en het goedje nog'ns flink moeten inwrijven. Maar ja, dat geeft weer van die nare blikken en mogelijk vervelende opmerkingen van de andere ouders, daar in de speeltuin...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Tony Curtis

Deel dit bericht