Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 29, 2020

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is er voor Alex van der Zwaan. En voor tientallen anderen die Donald Trump hielpen om met misleiding, omkoping, bedreiging en chantage in 2016 president van Amerika te worden. Voor hun smerige criminele praktijken moest een aantal van hen de bak in of boetes betalen maar de man die nog een paar weken president van Amerika gebruikt zijn laatste restje macht om hen te pardonneren. Als beloning voor geleverde diensten? Neuh. Omdat hij de advocaten, militairen, huurlingen, politici en zakenlieden nog nodig gaat hebben wanneer hij straks als burger voor diverse illegale zaken aangeklaagd gaat worden.

======================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/ 
========================================

Echt goed nieuws is dat in Zwitserland kuikentjes met een piemeltje niet meer worden vermalen tot dierenvoeder, alleen maar omdat zij een piemeltje hebben. Stelt u zich eens voor dat wij dat met mensen zouden doen: iedereen die meer geld kost dan oplevert levend de vermaler in?

Ook raar: mensen die zo veel van dieren - en met name van hun kat - houden dat zij die graag vermalen kuikentjes te eten geven 'want dat vindt mijn schatje zo lekker!'

Meer goed nieuws: de lockdown brengt hele gemeenschappen samen. Zo regelde de lokale Sikh-gemeenschap gratis eten voor gestrande vrachtwagenchauffeurs die door een combinatie van lockdown en Brexit in de file staan bij Dover, wachtend tot zij met hun producten naar het Europese vasteland mogen:

Ik weet't: ik zou iets moeten doen aan de draden-ellende achter mijn computer. Maar wilde even laten zien hoe graag Billy de Kat op het voetenbankje onder mijn bureau zit. Met name wanneer hij daarbij op mijn voeten kan zitten.


Iemand op Facebook zei: 'Mijn kat wil wel model zijn voor jouw 'lolcats'!' Dus vandaar dat u voortaan af en toe een foto ziet van Mark de Kater die mijn korte teksten compleet maakt met een bepaalde houding of gezichtsuitdrukking, aldus een 'lolcat' creërend. Hier de eerste van die serie:


'Een mening uiten is makkelijk.
Maar kun je die ook onderbouwen?

Meer lezen? Mijn verhalenbundels