Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, februari 02, 2017

Gelijke keppeltjes, gelijke hoofddoekjes

Massaal worden kinderen in Nederland fysiek verminkt. Door hun ouders. Vaak is er zelfs een geestelijke aanwezig wanneer het jongetje bewust leed wordt aangedaan. Tegen zijn wil! En vaak is het zelfs de geestelijke zélf die het mes hanteert! Dat schijnt allemaal zomaar te mogen. Onder het mom van 'vrijheid van religie' krijgen elk jaar duizenden kinderen in Nederland ernstige medische aandoeningen te verduren. En waarom? 'Omdat wij dat al duizenden jaren zo doen.' Persoonlijk ken ik geen slapper excuus. Daarom pleit ik er voor dat de overlevende joden (de periode '40-'45 maakte een radicaal einde aan veel Joodse levens) in Nederland stoppen met hun praktijk van circumcisie. Ofwel: waar is besnijdenis eigenlijk goed voor?

Behalve een enkele keer wanneer er sprake is van medische noodzaak is er geen enkele reden waarom jongetjes de voorhuid van hun penis zouden moeten verliezen (Voor wie in een almachtige God gelooft: waarom heeft Hij de voorhuid uitgevonden?). Natuurlijk moet daarom diezelfde praktijk ook bij moslims worden verboden. Gelijke keppeltjes, gelijke hoofddoekjes.
'39 Mensen omgekomen bij Amerikaanse drone-aanval'
'Moslims vermoorden 17 mensen in Parijs vanwege plaatjes over Mohammed'
(Waarom is het ene wél en het andere níet erg?)

Nog maar enkele decennia geleden hadden mensen niets tegen mensen die de macht naar zich toe trokken. 'Ach, het zal heus wel meevallen. Hoe kan iemand die zo van honden houdt als deze man nu een dictator zijn? En jij hebt er geen last van want jij bent toch geen Jood?'


'Of je nu christen, jood of moslim bent, je bent 
evenveel Amerikaan. Dat is het mooie aan Amerika:
het recht te geloven wat en hoe je wilt.'
George W. Bush

Kortom: hoe staat u tegenover een man die alle macht naar zich toe trekt onder het mom van 'al het slechts dat er is wordt veroorzaakt door moslims!'?.

Om uw mening te beïnvloeden: één van de beste vrienden van President Trump is een islamitische zakenman en eigenaar van bijna 7 procent van de aandelen in het moederbedrijf van Fox News, het favoriete nieuwskanaal van Donald Trump. Hij is een Saoedische prins: een traditionele moslim.

'Een christen, een jood en een moslim
lopen een kroeg in...en zij praten, lachen en drinken samen een biertje.
Dat is wat er gebeurt wanneer je geen klootzak bent.'

(Overigens: ja, er zijn veel moslims die wel eens een biertje drinken, 
hoewel dat volgens De Koran eigenlijk niet mag.
Zoals er ook veel christenen zijn die wel eens dronken worden,
hoewel hun geliefde Bijbel dat expliciet veroordeeld.)

===============================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/