Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 20, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is natuurlijk dat een keurig Hollands stel met succes strijd heeft gevoerd tegen het illegaal wonen in een vakantiepark (klik) door Poolse gastarbeiders. Ook goed nieuws vind ik is dat dat keurige Hollandse stel vervolgens van de rechter te horen kreeg dat regels zélfs gelden voor keurige Hollandse klikspanen: ook zij zelf moeten hun illegaal bewoonde vakantiehuis verlaten. Daar hadden zij even niet op gerekend. Goh, jammer.

Ook goed nieuws: een fraudeur (klik) werd schuldig bevonden en veroordeeld tot 3,5 jaar cel. Hoewel ik niet geloof dat hij na die ruim drie jaren in de bak zich zomaar opeens voorbeeldig zal gaan gedragen, geloof ik wel dat deze actie van Justitie een signaal afgeeft aan andere witte boorden criminelen: diefstal is diefstal en wie steelt is een dief. Punt.

Er zijn mensen die het minder goed hebben dan u of ik. En er zijn mensen die dat feit niet negeren. Zie bijvoorbeeld dit filmpje:


Hier lijkt het alsof Zwarte Vlek licht geeft maar in werkelijkheid gaat het om een groep witte haren op zijn buik. Onbeschaamd geeft deze kat zich bloot!

Omdat ik het niet kan laten krijgt u ook deze week van mij een zelfbedachte 'lolcat' voor de kiezen:
'Waar ik écht bang van word?
Van mensen die denken dat hun angsten feiten zijn.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/