Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juli 24, 2019

Is elke Nazi een Nazi?

'De burgers van Nederland worden zwaar beïnvloed en geleid door de linkse kliek in Den Haag en de linkse media, gesteund door de grachtengordelelite!' Interessant om te weten dat de VVD en De Telegraaf, Wakker Nederland, Powned, GeenStijl, Voetbal International en RTL Boulevard linkse media zijn.

'Het rechts geluid krijgt veel te weinig aandacht in de mainstream media!' Even eerlijk: wie zag u de laatste paar maanden vaker op de televisie en in de kranten en op internet: de lijsttrekker van de linkse SP, Lilian Marijnissen, of de voorzitter van de rechtse FvD, Thierry Baudet?

Politiek leiders die in een appartement op een Amsterdamse gracht wonen zijn ook nare mensen. Althans, volgens aanhangers van FvD-leider Thierry Baudet. Die in een appartement op een Amsterdamse gracht woont.

Ook apart is dat volgens de aanhangers van Baudet Vrijheid van Meningsuiting voor iedereen geldt. Die het met hun leider eens is. Dus niet voor anderen. Mensen beledigen (want 'beledigen' is hetzelfde als 'je mening uiten') is prima. Zo lang hun lichtend voorbeeld (en zijn fans) maar niet beledigd wordt. Je mag een Nazi nu eenmaal niet een Nazi noemen. Maar wat dan wel?

Vrijheid van meningsuiting is voor iedereen! Behalve voor mensen die racisten racisten noemen.Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/