Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, mei 13, 2010

Gitaarles

Zo. Dat energie-bespaar script is weg. Dat kostte alleen maar energie. Ja, ik luister naar m'n lezers...;-)

De problemen met reageren en laad-tijd lijken alleen te zijn bij mensen die Internet Explorer gebruiken. Firefox-, Safari-, Opera en Chrome-gebruikers hebben nauwelijks tot geen last van het euvel.

Bij grote projecten betrokken ambtenaren en politici kampen al jaren met het euvel dat mensen ervanuit gaan dat de begroting zelden klopt. Betuwelijn, JSF, Griekenland, Noord-Zuidlijn, Stedelijk Museum Amsterdam...U kent de voorbeelden. Toch wel vreemd dat de managers van die projecten altijd wel geld lijken te hebben voor hun eigen salaris. Waar komt dat geld dan vandaan?

Het Stedelijk wordt gesponsord door ondermeer Ahold en ABN-Amro. Maar de ABN leeft zelf van staatssteun. Waar komt dan het geld vandaan waarmee zij het Stedelijk sponsoren? Ik speelde die vraag door aan een contactpersoon in de gemeenteraad van de hoofdstad. Veel meer kun je als burger niet doen. Toch?

Intussen genoten wij van deze vrije Hemelvaartsdag. Mijn zoon -die onlangs nog met een stel vrienden genoot van een potje lasergame- zat gezellig een robot in elkaar te knutselen. Als het goed gaat zal er eerdaags een elektronisch nep-mens ons huis onveilig maken met gezoem en gereutel. Ik ben benieuwd!

Mijn voornaamste bezigheid vandaag was uitslapen tot half elf. Daarnaast is een stapeltje CD's omgevormd tot MP3's op de externe harde schijf, heb ik wat online-onderzoek verricht naar diverse misstanden en gepoogd wat orde aan te brengen in mijn financiële situatie.

Na het eten is het tijd voor gitaarles.

Deel dit stukje