Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 30, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/ 

==============================

Goed nieuws vind ik dat artiesten als Greg Semu (klik) met kunst duidelijk maken wat vaak met woorden niet lukt. Stelt u zich maar eens voor dat u als lid van het Kaukasische ras eeuwenlang werd onderdrukt, gemarteld en gedwongen werd de rotklusjes op te knappen voor mensen met een ander uiterlijk. Dat had u in deze wereld geleefd:
Zou u dan óók zeggen: 'Ach, dat is al zo lang geleden, waar maken mensen zich druk om? en bijvoorbeeld: 'Nou, als mensen worden achtergesteld of anderszins onheus bejegend, dan moeten zij maar zelf daar wat aan doen. Mijn probleem is het niet.'

Een reden om Billy de Kat ook wel 'Pleo' te noemen:
Naar het pleonasme 'een luie kat'


De lolcat van deze week is er gewoon eentje om te lachen:


'Als olijfolie van olijven is gemaakt,
waar is baby-olie dan van gemaakt?'


Voor wie wellicht denkt: 'Oei, best confronterend!' heb ik hier (klik) ook nog gewoon een leuk mopje. Die ik in een andere versie kende van vroeger maar onlangs hier (klik) weer tegenkwam.

 

Meer lezen? Mijn verhalenbundels