Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 20, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat het minder slecht gaat met de pinguïn als tot voor kort werd gedacht. Door menselijk toedoen (overbevissing, vervuiling) was het aantal Adélie pinguïns met zo'n 70 procent gedaald. Maar recent ontdekten wetenschappers een kolonie met - hou je vast - anderhalf miljoen van de geweldige dieren! Een reden om de mens door te laten gaan met het vernietigen van Antarctica, hun natuurlijke habitat? Natuurlijk niet! Juist een reden om eindelijk eens te stoppen met overbevissing en vervuiling.Goed nieuws vind ik ook dat wij steeds meer leren van het universum waarin wij leven.
Hier is bijvoorbeeld een prachtige foto van Pluto, de duidelijkste tot nu toe:


Steekt Billy de Kat hier zijn tong uit naar de fotograaf?
Het heeft er alle schijn van!
De lolcat van deze week:
'Het is zoveel makkelijker
om te genieten van wat je hebt
dan van wat je niet hebt.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/