Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 17, 2015

Kattenlog en goed nieuws

Goed nieuws! De Nederlandse overheid begint langzamerhand te beseffen dat wij moeten overstappen naar meer duurzame methodes van energiewinning dan gaten graven in de planeet en alles wat brandbaar is opmaken. Een goed voorbeeld is de 'Solaroad': een fietspad met zonnepanelen.

Nog maar enkele decennia en dan zijn wij bijna allemaal werkloos en kunnen wij lekker genieten van fietstochtjes en elkaar zonder de druk te voelen om te moeten werken voor een auto en een vakantie die wij zonder dat harde werken niet nodig zouden hebben.

Binnenkort hebben wij als mensen nóg meer vrije tijd dan voorheen. Het aantal vrije uren per dag is de laatste vijftig jaren al enorm toegenomen dus eigenlijk is het heel raar dat wij het steeds 'drukker' hebben. Eerdaags hebben wij helemaal geen smoesjes meer want de robots zijn in opmars! Deze wassen bedden volledig en compleet in maar tien minuutjes. Mooi, toch? Maar ja, wie betaalt straks al die werkloosheidsuitkeringen? Misschien toch maar eens nadenken over een systeem waarin niet alleen mensen met betaald werk 'nuttig' zijn.

http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/4182973/2015/11/10/Robots-in-wasstraat-maken-bedden-Erasmus-MC-schoon.dhtml


Maneki Neko en Zwarte Vlek zijn graag op het balkon. 
Behalve wanneer het regent.

Bij het lopen van mijn rondje folders
kwam ik deze knapperd tegen

'Er gaan meer mensen aan dood dan door terrorisme 
dus waarom zijn wij niet bang voor een biertje?'

Het kattenliedje van vandaag:

The Cats met 'Sure, he's a cat'