Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, mei 13, 2017

Zaterdag's #cursiefje: Geert Wilders is er voor álle PVV-leden (#Column)

De PVV is er voor de gewone man! De PVV luistert naar de burger en zet zich in voor het bestrijden van misstanden. Ja toch?

Misschien in theorie maar zeker niet in de praktijk. Wanneer heeft u voor het laatst PVV-leden op een braderie zien staan om te discussiëren met burgers als u en ik?

Wanneer hebben PVV-leden voor het laatst bewoners gesteund in hun strijd tegen een onwelwillende woningcorporatie?

Wanneer zag u voor het laatst een door PVV-leden gemaakt spandoek waarop werd geprotesteerd tegen het verdwijnen van een buurtbus?

Ik zeg het maar even: dat kúnt u helemaal niet gezien hebben want de Partij voor de Vrijheid heeft geen leden. Ja, juridisch gesproken wel. Twee stuks: Geert Wilders en de Stichting Vrienden van de PVV. U zult zich verbazen over de naam van de voorzitter én enig lid van de Stichting Vrienden van de PVV: dat is Geert Wilders.

Dus als Geert Wilders zegt dat hij ALTIJD de wil zal uitvoeren van ALLE leden van zijn partij, dan liegt hij niet.

Hoeveel leden moet een politieke partij minimaal hebben? (Klik)

David Horowitz Freedom Center (klik) én een anonieme sponsor steunen de PVV financieel

Financiële verslagen PVV 2013
 (PDF. Klik)

Geert Wilders - officieel de héle PVV - staat bekend om het totale gebrek aan financiële onderbouwing van zijn ideeën:

Om nog maar te zwijgen over het feit dat - om zijn plannen te realiseren - onze Grondwet met voeten moet worden getreden en diverse internationale verdragen dienen te worden genegeerd. Dat zijn plannen uitermate slecht zijn voor de Nederlandse economie, daar wenst hij niet over te spreken ''cause I have bigly plans and they are tremendous and I will make a yuge economy!' O nee, dat is Trump.
===========================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/