Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 07, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over opvoeding:

"Niemand zou bevelen moeten opvolgen maar iedereen zou voor zichzelf moeten opkomen!"

"Is dat waarom jij mij straft als ik niet doe wat jij zegt, mama?"

Goed nieuws vind ik dat de Stelling van Pythagoras (kent u die nog uit het hoofd? En wat u er mee kunt?) ouder is dan gedacht. Zo'n 1000 jaar voor de geboorte van Pythagoras bleek men de stelling al te kennen en gebruiken. Ik vind dat koel.

De goudvis (die inmiddels drie namen heeft gehad maar sinds een verhuizing naar een groter aquarium is gegroeid en Karper heet) leeft nog. Billy de Kat helaas niet meer. De foto is uit 2020.
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels