Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 26, 2011

Advocaten

Een blanke bejaarde christen reed een 5-jarig kind dood. In Staphorst. Op zondag! Zo ziet u maar...niet alleen moslims zijn gevaarlijk....(/sarcasme)

Het blijkt in Nederland ook makkelijk om aan een vuurwapen te komen, zo bleek bijvoorbeeld in Bafro. De moordenaar van die agent gebruikte gewoon diens dienstpistool. Praktisch.

De KNSA (Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie) wil schieten in Nederland aanmoedigen en lessen laten geven op middelbare scholen zodat kinderen vanaf 12 jaar goed leren schieten. En terecht nauurlijk.

(/sarcasme)De dader van de aanslag in Alphen aan den Rijn bakte er natuurlijk helemaal niets van: van dichtbij ruim 100 kogels afvuren op een opeengepakte massa mensen en er dan maar zeven weten dood te schieten(/sarcasme)...Als het aan de KNSA ligt gaat die score in de nabije toekomst ruimschoots (..) overtroffen worden; jongelui hebben dan dankzij de lessen op school (en die kunnen best in de plaats komen van het vak Nederlands want wie een pistool in handen heeft hoeft niet te kunnen discussiëren) geleerd om raak te schieten.

(/sarcasme)Tristan van der Vlis was ook niet erg snugger; Een kogelvrij vest dragen om te voorkomen dat je wordt geraakt door een kogel. En dan in je hoofd geschoten worden. Weliswaar door jezelf. Maar toch...(/sarcasme)

Nu zou het leuk zijn als een voorstander van wapenbezit (bij voorkeur een PVV'er zoals die laatst op een stukje van mij reageerde. Erg interessant en hier na te lezen.) nu zou willen reageren. Argumenten ga ik niet verwachten en je mag gewoon lekker anoniem blijven. Het is trouwens bijna een pleonasme "een anonieme PVV'er". Dubbelop zeg maar. Zoiets als een terugkerende gewoonte, een heet vuur, een waterige vloeistof of een liegende advocaat.

Note: natuurlijk zijn schietclubs ook maar sportverenigingen die hun favoriete sport gewoon willen promoten. Zoals ook bijvoorbeeld schaakles op steeds meer scholen wordt geïntroduceerd. Toch heb ik nog nooit gelezen: "Winkelend publiek vermoord door schaakstukken".