Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 05, 2010

Recensie

Vanmorgen, onderweg naar een workshop website-optimalisatie, kwam ik een zekere fractievoorzitter van een zekere hoofdstedelijke socialistische partij tegen op straat.

Op de cursus werd ons het een en ander bijgebracht over website-optimalisatie (verrassend, niet? ;-)) Wij kregen ook een aardige huiswerk-opdracht mee.

Ooit sprak ik voor een opdracht met een "manager personeel en organisatie" én met de "woordvoerder public relations" van datzelfde bedrijf.

Gewoon met de secretaresse en de reclameman dus.

"PR-zaken" is zo'n typisch bedachte functie die ooit werd uitgevoerd door "de baas" of een lid van de organisatie die toevallig beschikte over een vlotte babbel.

Ongetwijfeld zijn er PR-medewerkers die hun salaris meer dan waard zijn maar waarom zou de Brandweer moeten beschikken over reclamemensen? Hoeveel mensen stappen in geval van brand naar de concurrentie? Zelfs na een slechte recensie?

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Mitch Miller

Deel dit stukje