Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 20, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is het natuurlijk dat ook het streng Islamitische Saoedi Arabië (klik) het vrouwen niet langer verbiedt auto te rijden en voorts niet langer verplicht lange gewaden te dragen. Gek blijft het dat landen als Nederland en de Verenigde Staten van Amerika weigeren zaken te doen met landen die vrouwenrechten niet erkennen maar voor Saoedi Arabië al decennialang graag een uitzondering maken. Het zal toch niets met oliegelden te maken hebben? (Verklapalarm: natuurlijk wel!)

Goed nieuws is ook dat de menselijke creativiteit schijnbaar geen grenzen kent. Wie heeft er nog kwasten nodig om te kunnen schilderen?


Hier een zelfgemaakt gifje van Billy de Kat die geniet van het uitzicht:


En hier de lolcat van deze week:
'Handvuurwapens zijn ontworpen voor de jacht!'
-'Ooit geprobeerd een hert neer te schieten met een Uzi?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/