Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 14, 2010

Kristallen bol

Soms klaag ik wel eens maar eigenlijk heb ik best een leuk leven. Zo mocht ik donderdag een massage ontvangen én eentje geven. Wat ik vrijdag gedaan heb weet ik eigenlijk niet eens meer. Wél valt het op dat het opeens erg schoon is in de keuken en ik geen onbeantwoordde mailtjes meer heb in mijn inbox..

Zaterdag leek wel een soort van moederdag: Eerst waren wij op visite bij de moeder van mijn zoon en 's avonds aten we bij mijn moeder.

Vandaag had ik Facebook-vriend Diederik op visite die mij de proefdruk van mijn allereerste verhalenbundeltje kon overhandigen. Raar hoor, om een zelfgeschreven boek in handen te hebben. (Heeft U er trouwens al eentje besteld?)

Natuurlijk is er weer veel te bespreken maar voor nu laat ik het bij bovenstaande tekst en een paar foto's die de afgelopen paar weken zijn genomen.

Broer en zus vermaken zich met en tijdens een kaartspelletje. Dochter Eva mocht lekker in de hangmat slapen toen vriend Erwin ook logeerde! Toos & Moos zien er lollig uit door een kristallen bol...
Deel dit stukje