Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 29, 2012

Houden

Ik mag graag het leuke met het aangename verenigen. Daarom deden wij het dit weekend rustig aan: Vrijdag werkte ik op een nieuwjaarsborrel waar ik het open podium aan elkaar mocht praten en na afloop lekker mocht dansen. Zaterdag keken wij naar het wereldkampioenschap sprint op de langebaan in Calgary. Niet dat wij in Calgary waren maar u begrijpt de bedoeling...;-) Uiteraard hoorde daar een beker warme chocolademelk bij.

Dat werd gevolgd door een avond chocolade-fondue. Tot groot plezier van m'n 11-jarige dochter. Zij hielp ook vanmorgen weer graag mee in de keuken en vermaakte zich gisteravond nog samen met mijn vriendin en een chemie-setje. De brandweer hoefde niet langs te komen dus dat ging erg goed. In mijn muur zitten een paar extra gaatjes omdat ik mijn dochter mocht leren darten. Haar vingers zijn niet ingezwachteld, ondanks dat ik een bijdrage leverde aan haar zelfstandigheid door haar te leren strijken.

Vandaag was het de dag dat een meubel in elkaar gezet werd, de badkamer onder handen werd genomen en een film werd terugbezorgd aan de lokale videotheek. Wij genoten gisteravond van het kijkschijfje met de titel 'Epic Movie'. Vanmiddag genoten wij van de lunch bij mijn moeder alwaar ook mijn broer en zijn vrouw aanwezig waren.

Terwijl wij daar waren bereikte mij per telefoon een interessant werk-voorstel waar ik ook zeker met mijn vriendin samen overleg over wil plegen. Het houdt namelijk ook enige naaktheid in. Te doen of niet te doen, is dan de vraag. Ik heb tenslotte een reputatie laag te houden...