Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 22, 2012

Kelder


Gewoon een rustig avondje voetballen kijken met m'n zoon. Dus niet vergaderen, geen etentje, niet schrijven en geen werkafspraken maken. Gewoon gezellig samen zijn.

Het heeft even geduurd maar eindelijk ben ik af van het gevoel dat dingen 'moeten'. Het is vooral de verdienste van mijn vriendin dat ik nu - net als 'normale' mensen - een balans kan vinden tussen werken en lekker dingen voor mijzelf doen. De wereld kan best even zonder mij! ;-)

En dat is maar goed ook want ik voelde mij niet echt topfit vandaag en dus bleef ik maar lekker thuis, ondanks het mooie weer. Een deel van mijn tijd bracht ik vandaag door met het doorspitten van oude papieren (Waarvan ik uiteindelijk zo'n 8 kilo wist weg te gooien!).

Zo kwam ik nog wat eerdere schrijfsels tegen. Niet alleen oeroude aantekeningen voor blogstukjes maar ook zinnetjes die mij nu absoluut niets meer zeggen maar vermoedelijk aantekeningen waren betreffende een droom die ik indertijd had. Of zo.

Ik kwam echter ook zelfgeschreven limericks tegen. Zoals deze:

Een dronken matroos uit Den Helder
adviseerde z'n vriend en zei: 'Bel d'r!'
Z'n maat keek'm aan
zei toen: 'We gaan!'
En stuurde het schip naar de kelder.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Eugene Polley

Deel dit bericht