Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 11, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er nog steeds mooi, eerlijk, verrassend, niet-beledigend vermaak te vinden is op televisie. Check dan even dit juweeltje uit een populair Amerikaans programma. Een 'lypsinc-battle' met een geweldige rol voor een jonge Britse acteur die in een aantal films het karakter Spiderman speelde:


Het filmpje bleek - onverwacht - een enorme oppepper te zijn voor veel Amerikanen, met name tieners, die worstelen met hun seksuele geaardheid: 'Kijk nou! Een stoere 'superheld' geniet er gewoon van zich als vrouw te verkleden en ook de meest conservatieve homo-hatende ouders zitten met een grijns op hun gezicht te kijken naar hoe hij beweegt!'

Van een andere orde maar ook goed nieuws: de inwoners van een zwaar door oorlog en ellende getroffen gebied in Syrië geven het niet op. Met de weinige middelen (en belachelijk weinig buitenlandse steun) die zij hebben, weten zij toch nog hun kinderen les te geven:


En nee, ik versta ook niet wat de juf in dit filmpje zegt maar het lijkt mij duidelijk: kinderen moeten naar school kunnen gaan. Liefst zonder bang te zijn dat er bommen op het gebouw vallen. Zelfs al worden die geworpen door regeringen van landen die hen willen 'helpen' tegen lokale rebellen.

Billy de Kat krijgt er maar geen genoeg van om verlekkerd naar Karper de Goudvis te kijken:

De lolcat van deze week maakte ik een jaar of zo geleden. Toen Covid net werd erkend als pandemie:


'Chemtrails zijn supergevaarlijk!
En er stierven nog maar duizenden mensen aan Covid-19
dus dat is een broodje-aap verhaal'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels