Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 07, 2017

Zaterdag's cursiefje: migranten moeten opzouten! (#Column)

Migranten moeten opzouten!

Zij worden gastvrij onthaald door hun nieuwe thuisland. Zij nemen banen in die voor de lokale bevolking waren bedoeld. Zij raken door eigen schuld werkloos en willen dan tóch een uitkering. Zij blijven samenklitten met hun vroegere landgenoten. Zij spreken de taal slecht en houden vast aan hun eigen cultuur in plaats van netjes te integreren!

En dat allemaal omdat het gelukszoekers zijn! Allemaal gelukszoekers die alleen maar hun eigen land verlieten omdat zij denken dat zij kunnen profiteren van de rijkdommen van hun nieuwe land! Tuig is het!

Dus al die migranten en hun nakomelingen terug naar het land van herkomst? Prima plan! Maar waar laten wij die inmiddels miljoenen extra Nederlanders?

(Natuurlijk staat het u vrij uw favoriete populist te geloven maar hier zijn de feiten over de opvang van migranten in Europa: http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4331810/gebeurt-er-met-migranten-van-zee-worden-gered.html)

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/