Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 19, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over de winnaars en verliezers in een oorlog:

Elke oorlog wordt uitsluitend gewonnen door wapenhandelaren en een handvol multimillionairs, vermomd als religieus en politiek leiders. En aannemers die worden ingehuurd voor de wederopbouw.

Goed nieuws vind ik dat zelfs (semi-)overheidsorganisatie UWV zich aan de wet moet houden en niet mag spioneren zonder toestemming van een hoge rechter. De instantie moet nu alle opgelegde boetes terugbetalen. Wat vindt u, is dat terecht of mag het UWV u en mij voortdurend in de gaten houden?

Zag nog maar één kat op straat in Belfast en was te laat om een foto te maken. Dus u moet het doen met deze - wat vage - foto van lopend kattenvoer:

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels