Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 18, 2017

Zaterdag's cursiefje: buitenlands geld naar religieuzen in Nederland! (#Column)

Deze religieuze groepen krijgen financiële steun uit het buitenland! Inderdaad: het zijn buitenlanders die beslissen hoeveel invloed een oorspronkelijk buitenlandse religie krijgt in Nederland! De Nederlandse overheid vindt dit blijkbaar goed want er wordt niets aan gedaan! Ja, er wordt 'gesproken' met een woordvoerder van dit genootschap.
Alsof praten wat uitmaakt. En trouwens, ze ontkennen gewoon dat ze ook politieke invloed hebben in Nederland. Terwijl er doodleuk vertegenwoordigers van hun godsdienst in de Tweede Kamer zitten. Schandalig!
'Wanneer het op geld aankomt
heeft iedereen dezelfde religie.'

Nee, als je écht iets wilt bereiken moet je gewoon eisen dat het Vaticaan de geldkraan naar de katholieke kerk in Nederland dichtdraait.


===================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/