Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 27, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Zijn 'ze' slimmer dan 'het volk' denkt?

"Ze willen de wereldbevolking decimeren en weten dat 15% het tegenovergestelde doet van wat 'ze' willen. Dus vertellen ze je dat drugs slecht zijn, vaccins goed zijn, niet te drinken en rijden, wapens gevaarlijk zijn, binnen te blijven tijdens een storm..."

Goed nieuws vind ik dat huizenprijzen (klik) eindelijk weer dalen. Een Canadese investeerder (klik) zag de bui hangen en verkocht snel duizenden woningen in Nederland voordat de prijs nog verder zakt. Duizenden leegstaande woningen kwamen in één klap weer op de woningmarkt in plaats van leeg te blijven staan tot de investeerder ze kon doorverkopen zonder dat er iemand in woonde. Mooi. Wonen zou een recht moeten zijn, geen verdienmodel.

Toen ik laatst bij mijn nicht was, maakte ik deze foto van een van haar katten:

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels