Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 25, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat één van de toen aanwezige mariniers naar voren is gekomen met de feiten: de Nederlandse regering heeft willens en wetens opdracht gegeven de daders van de Molukse treinkaping bij De Punt te executeren. Volgens internationaal recht mogen mensen niet zonder vorm van proces worden geëxecuteerd. Uiteraard zal onze overheid de schuldigen zwaar straffen.

Ander goed nieuws is dat eindelijk de meeste Nederlandse consumenten vinden dat energie 'groen' moet worden geproduceerd. Daaruit volgt vanzelf dat steeds meer leveranciers 'groene' energie (laten) produceren.

Kom op, consumenten, laat je horen tegen de 'plofkip' en andere uitwassen van onze consumptiemaatschappij! Wie wil dat onze (klein)kinderen een mooiere planeet hebben dan wij, roept producenten tot de orde door voortaan te weigeren dier-, mens, - en milieu onvriendelijke producten en diensten niet meer af te nemen. Samen staan wij sterk!

Grote corporaties worden vaak gesteund door politici (die opvallend vaak na hun politieke carrière een mooie baan krijgen bij een bedrijf dat tijdens hun bewind een mooi (belasting)voordeel ontving). Maar wij zijn met meer. ;-)

De logeer- annex werkkamer wordt verbouwd.
Tot het af is hebben Zwarte Vlek en Maneki Neko een lekkere hangplek

Deze week weer een 'lolcat' van mijn hand
om de radertjes in het hoofd te laten piepen:

 'Als godsdienst wordt onderwezen op school,
moet wetenschap dan niet worden onderwezen in de kerk?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/