Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 24, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over het recht
om te wonen waar je voorouders woonden:
'Veel Europese Joden keerden niet weer naar hun huizen na de Tweede Wereldoorlog.
Als jij daar nu zou wonen en een afstammeling kwam de woning claimen,
zou jij die vrijwillig teruggeven?'

Goed nieuws vind ik dat Sywert van Lienden, prominent CDA-lid en bekend van 'de mondkapjesdeal', niet zomaar wegkomt met zijn leugens en bedrog ter zelfverrijking. Terwijl hij nu voor het gerecht wordt gedaagd, zal hij ook de politieke kopstukken die de fraude mogelijk maakten in zijn val meenemen. 

Visitiepoes Chico kijkt heel onschuldig en ik was opeens het plakje ham kwijt dat ik op mijn boterham wilde leggen. Die twee zaken hebben vast niets met elkaar te maken. Toch?In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels