Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 11, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat ondanks de hectiek van alle dag mensen de tijd vinden om wasbeertjes te trainen. Om step te rijden, bijvoorbeeld. Het dier lijkt het zelf ook leuk te vinden:

Wat ik ook grappig vindt zijn videobeelden die er op lijken te wijzen dat Donald Trump misschien niet de meest geschikte persoon is om de nucleaire codes van het machtigste land ter wereld te bezitten. Hier lijkt de man die zichzelf te slim noemt om in klimaatverandering te geloven niet te weten hoe het ondertekenen van een verdrag werkt (tip: alle drie betrokken ondertekenen drie exemplaren en elk van de drie betrokkenen krijgt een exemplaar mee. Je naam schrijf je op de rij puntjes achter het woord 'naam'. Voor sommigen blijkt dat erg ingewikkeld.) Let vooral op het gezicht van de Canadese premier Trudeau. En help mij herinneren dat als hij mij uitnodigt voor een spelletje Poker ik dat aanbod vriendelijk afwijs:


Een kat van een van de buren 
komt water drinken bij ons.
Billy de Kat kijkt toe:


De lolcat van deze week gaat over Brexit:
'Wij willen niet dat de EU-elite over ons regeert!
Wij eisen te worden geregeerd door onze eigen elite!'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/