Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 03, 2009

Niet

Heb nog nooit aan wat voor verkiezing dan ook meegedaan, behalve toen ik voor de SP op de lijst stond maar opeens vroeg ik mij af of er ooit mensen zouden zijn geweest die mij ergens voor hadden genomineerd. En zo ja, waarom. Die vermaledijde Dutch Bloggies Award mag gerust aan mij voorbijgaan; laat de vriendjes en vriendinnetje die maar gewoon weer aan elkaar geven...Dat mensen dit weblog lezen en af en toe reageren is voor mij meer dan voldoende erkenning voor het werk dat ik erin steek. Jammer dat dat ene vraagje blijkbaar de aandacht heeft afgeleid van de échte inhoud...ik zal't nooit meer doen...;-)

Wat een ongekend felle reacties trouwens! Hoezo dat dan?

Natuurlijk zijn populariteitswedstrijden enge verschijnselen en hoort het helemaal niet uit te maken hoe populair bijvoorbeeld een bepaald weblog is. Kijk maar naar de verschillen tussen GeenStijl en willekeurige weblogs van mensen die écht kunnen schrijven. Bijvoorbeeld.

Terug naar de orde van de dag: Terwijl er een buurvrouw een taart staat te bakken in m'n keuken zit ik moe te wezen van gitaarles. Vooral het lang stilzitten op een kruk blijkt een aanslag op m'n slechte been. Extra Pilates-oefeningen ten spijt. Ik kan prat gaan op enige dicipline wat betreft het doen van oefeningen maar ik ben echter geen controlfreak.

Die overheid van ons kan zo naar het RIAGG als controlfreak: per dag tappen "wij" net zoveel telefoonlijnen als de Amerikaanse overheid per jaar. Het is toch wat, niet?

De link van vandaag is naar m'n andere weblog alwaar ik foto's plaats in het kader van Skywatch Friday. Toevallig ben ik vandaag verkozen als "guest of the week" van deze steeds populairder wordende manier om foto's van luchten wereldwijd met elkaar te delen. En nee, het is geen populariteitswedstrijd: uit alle inzendingen wordt er wekelijks eentje uit de hoge hoed getrokken.

Deel dit bericht