Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juni 27, 2011

Luisteren

Vandaag was ik bij de Kamer van Koophandel om mijn bedrijfje dan echt formeel te maken. Met terugwerkende kracht vanaf 1 juni jongstleden sta ik ingeschreven onder de bedrijfsnaam "Terrebel Entertainment". Best spannend hoor!

Ook spannend is dat ik morgenochtend vroeg op vliegveld London Heathrow wordt opgewacht door een meneer die een bordje omhoog zal houden met mijn naam daarop. Ik mag dan met wat mensen babbelen en zo en even laten zien wat mijn vaardigheden zijn op het gebied van zwaardvechten en paardrijden en dood neervallen en zo...Wie weet sta ik eerdaags in een heuse speelfilm!

En anders heb ik in elk geval een gratis reisje naar een beroemde filmstudio gehad. En nee, details maak ik nog niet bekend. Dat komt wel als ik die rol eenmaal heb...Duimen jullie voor me?

Uiteraard heb ik meteen over bovenstaande getwitterd.

Best leuk die discussies op Twitter ook. Zeker als mensen sarcasme niet begrijpen. Zo begon een PVV-stemmer iemand meteen met schelden omdat ik een bewering zou hebben gedaan. Waarop ik de volgende opmerking plaatste: "Op het einde van mijn opmerking stond dit teken:'?'. Dat betekent dat het een vraag was en geen aanname." En ook de opmerking die ik laatst op mijn weblog kreeg was een leuke en typisch voor PVV-aanhangers: Niet inhoudelijk reagerend op de discussie, vallend over vermeende spelfoutjes en natuurlijk anoniem blijven.

Ik vind het heel dapper van een inmiddels 17-jarige jongeman dat die met mij de discussie aangaat in m'n plaatselijk forum. Hij heeft dan weliswaar "maar" een VMBO-opleiding dat weerhoudt hem dat er niet van om zelfstandig na te denken. Erg goed!

Bovendien het bewijs dat opleidings-niveau niets te maken heeft met intelligentie en de bereidheid naar anderen te luisteren.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Paul "Suzanne Vermeer" Goekens