Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, augustus 26, 2013

Boos zijn

De afgelopen paar dagen kwam ik onder meer haar, haar, haar en hem tegen.

Vrijdagmorgen zaten mijn aanstaande vrouw en ik te werken aan onze administratie en op het einde van de middag kwam er een vriend op de koffie. Vrijdagmiddag zochten wij even de rust en verkoeling van het lokale zwembad en zaterdag haalden wij mijn oudste dochter op voor een papa-weekend. Met haar gingen wij eerst winkelen in de omgeving van de Albert Cuijpmarkt en daarna bezochten wij rondreizend festival De Parade en gingen daar naar de voorstellingen van Hans en Grietje en Rob en Emiel. Met die laatste twee nog even staan kletsen omdat wij een gezamenlijke vriend hebben.

Mijn zoon en mijn vriendin kookten gezamenlijk en mijn dochter en ik deden de afwas. Uiteraard besloten wij de avond met een potje Yahtzee!

Zondag waren wij op verjaarsvisite bij het bijna 3-jarige nichtje van mijn vriendin, vervolgens genoten wij van een zomerborrel bij vrienden om daarna door te reizen naar andere vrienden voor een barbecue. En daar kwam ik hem tegen.

Vandaag waren wij in Zandvoort voor de opnames van een trailer. Waar die over gaat is nog even geheim. Misschien dat ik later nog met een verklaring kom...

Na de bomaanslagen tijdens de marathon van Boston kwam de ambassadeur van Tsjechië, Petr Gandalovic, met de verklaring dat zijn land niet het thuisland is van de (vermeende) aanslagplegers. Die kwamen namelijk uit Tsjetsjenië.  In het Engels lijken Chech Republic en Chechnya (zonder 'Republic') blijkbaar erg veel op elkaar voor wat betreft de uitspraak.

Mij geeft het aan dat er iets goed mis is met het onderwijssysteem als mensen niet kunnen spellen, niet kunnen luisteren én dreigbrieven sturen naar mensen op wie zij helemaal niet boos zijn.

Voor wie niet (graag) op Facebook rondwandelt heb ik hier nog een fotoset met foto's van onze vakantie in Frankrijk: http://www.flickr.com/photos/terrebel/sets/72157635111023654/