Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 21, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat de rechterhand van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell (klik), een lange gevangenisstraf te wachten staat. Epstein pleegde zelfmoord terwijl hij in voorarrest zat. Stomtoevallig in de paar minuten dat zijn beide beveiligers even weg waren en de camera's in zijn cel 'door een technische fout' tijdelijk waren uitgeschakeld. Maxwell heeft niet alleen kinderen verleidt naar het preteiland van haar (zaken)partner te komen maar zich zelf ook seksueel vergrepen aan een aantal minderjarigen. Daarmee maakte zij een einde aan de mythe dat alleen mannen zich op dat gebied als beesten kunnen gedragen.

Deze kattenfoto komt uit de oude doos. Maneki Neko overleed helaas in oktober 2021 maar ik glimlach nog regelmatig bij de herinnering aan zijn capriolen. Vanaf zijn plekje op de bank durfde hij duiven die op de balkonrand zaten wel lastig te vallen maar stond hij zelf op het balkon, dan hield hij liever wat afstand van ze.

Deze lolcat gaat over het uiten van je mening:

'Als je mening niet kunt onderbouwen,
wil je niet je mening spuwen maar je gal'In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels