Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 16, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat men eindelijk afwijkt van het standaard beeld van 'superheld'. Het duurde een tijdje maar niet meer alle superhelden zijn blanke mannen met veel spieren en vierkante kinnen. Er zijn nu ook vrouwelijke superhelden en superhelden met een donkere huidskleur. Binnenkort zijn er wellicht ook eindelijk superhelden uit islamitische landen:Goed nieuws vind ik ook dat er hoop is voor onze toekomst. Als voorbeeld dient deze jongedame van 15 (klik) die spijbelt van school om aandacht te vragen voor het milieu. Zij vindt dat 'de grote mensen' te veel praten en te weinig doen. Ik denk dat zij daar gelijk in heeft.

Uit de oude doos:
Maneki Neko ziet een duif op het balkon

De lolcat van deze week:

'U wil gelijke behandeling
EN worden gezien als individu?'

=================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/