Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 01, 2012

Voorspelling

Vrijdag aten we bij m'n moeder, zaterdag haalden we m'n oudste dochter op voor een dagje Albert Cuypmarkt waarbij we een verjaarscadeautje scoorden voor haar moeder. Die avond mocht ik even werken op een boot die gezellig 't IJ over voer en later die avond kwam vriend Erwin op visite om vervolgens te blijven logeren.

Vanmorgen waren we bij de verjaardag van m'n schoonbroer om daarna wat groentes te oogsten in de volkstuin van m'n schoonmoeder. Nadat wij bij haar thuis het een en ander in de vriezer hadden gestopt haalden wij een ijsje om daarna lekker broodjes te eten bij m'n moeder thuis.

Even later arriveerde daar ook mijn zoon die zich de rest van het weekend opsloot met leerboeken; morgen heeft hij maar liefst drie zware repetities!

Gelukkig accepteert hij de steun die hem geboden wordt en dat helpt wel iets.

Soms kun je heel hard je best doen maar gaat het tòch mis. Dat ondervinden wij niet alleen in ons leven van alledag maar dat ondervond ook de bondscoach van het Nederlands elftal.

Hoe Italië en Spanje zich redden tijdens de finale van het Europees Kampioenschap voetbal zien wij zo dadelijk. Mocht ik daar zin in hebben dan plaats ik na de wedstrijd mijn voorspelling...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Yitzhak Shamir