Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, april 28, 2003

Wat is dat toch heden ten dage, meneer Sonneberg? Het ontbijt met Thura werd een lunch omdat zij't vergeten was; buurvrouw J, die gisteren nog "tot morgen" riep is helegaar niet komen opdagen bij het karate-buurthuis en buurvrouw Miriam was vergeten dat ik onze dochter om zes uur zou terugbrengen en kwam haar uiteindelijk om half negen halen. Noodgedwongen is Eva dus meegeweest naar haar broer's karate-les. Er bleken maar twee mede-cursisten te zijn. Waren al die moeders "vergeten" hun kind te brengen?
Vermoedelijk is er een nieuw virus opgedoken: Een "vergeet-virus" waar uitsluitend mannen onder lijden omdat het alleen vrouwen treft. Het Rijksmuseum gaat dicht omdat er "opeens" asbest is gevonden. Zoals wij allen weten is asbest slecht voor den gezondheid en zullen er dus om en nabij 832 miljoen toeristen worden opgeroepen zich te melden bij hun lokale longarts...Natuurlijk is er asbest verwerkt in het Rijksmuseum! En in nog een paar duizend andere gebouwen in Amsterdam...Kom op jongens! De angst voor ziektes neemt nu wel epidemische vormen aan. Ga liever kijken naar de herhaling van de uitreiking van de "Planeet der Vossekinderen in het echt prijs". Wie heeft er ooit bedacht dat onze kinderen dienen te worden volgepropt met onzinige Engelse terminologie? Leer hen eerst fatsoenlijk Nederlands te spreken en te schrijven alvorens over te gaan tot het bijbrengen van "vreemde" talen. Alstublieft. Dankuwel.
Een gemeend dankjewel gaan uit naar de beheerder van Weblog Favos. Dankzij hem kan men nu direkt op mijn stukjes reageren. Leuk hoor!
Gisteravond is buurvrouw Ingrid nog ff langsgeweest. Toen ze merkte dat ik echt geen geld meer heb was ze snel weer weg.
Nog lekker een flinke stapel cd'tjes weggesorteerd en vanochtend met Eva samen haar broer naar de opvang gebracht. Werd vanochtend gewekt door hun geschater. Heerlijk, dat geluid van puur plezier! Dat geluid maakte ik net ook toen het mij, ongehinderd door een overschot aan kennis van HTML, was gelukt de kolommetjes "Archief" en "linken-lijstje" om te wisselen. Goed he?
Strakjes komt Thura ontbijten en ga ik wentelteefjes maken. Heb er nu al trek in. Wellicht kan ik Thura verleiden tot het masseren van met name m'n nek en schouders. Zou ernstig fijn zijn.
Net als wanneer mensen inzien hoeveel moeite het mij heeft gekost om ervoor te zorgen dat zij op dit blog kunnen stemmen via BNN
(bovenin) én zelfs internationaal via BlogHop (Beetje boven en links). Alvast bedankt!