Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 09, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat de teams van Nederlandse universiteiten het weer erg goed deden op de jaarlijkse zonne-autorace 'Solar Challenge'; Red Horizon uit Twente won de race zelfs! 


De laatste jaren is Nederland helaas aan het dalen op de wereldranglijst van landen met de beste scholen en universiteiten. 'Wij' liepen vooruit op het gebied van innovatie, met name op het gebied van duurzaamheid. Maar helaas is dat niet meer het geval. Dat komt vooral door het politieke klimaat van de laatste jaren. Mag ik mijn geachte lezers en lezerinnen daarom oproepen - in elk geval voorlopig - niet op VVD of CDA te stemmen?

Dat u beter niet op populisten kunt stemmen weet u natuurlijk al. Wie trapt er tenslotte nog in gladde verkiezingspraatjes zonder te weten dat de betreffende politicus helemaal niet van plan is zich aan zijn beloftes te houden maar wanneer het er op aan komt zijn eigen twitterberichten en folders tegenspreekt door doodleuk tegen zijn eigen beloftes te stemmen in de Kamer?


Billy de Kat had zich op mijn kussen genesteld toen ik er even uit was gegaan voor een plasje.
'Zie mij maar weg te krijgen', lijkt hij te denken:

Deze lolcat gaat over de vraag: moet je altijd vragen stellen?
'Het is altijd goed vragen te stellen.
Behalve wanneer iemand roept: 'Buk!''In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels