Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 01, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er mensen zijn die er de humor van kunnen inzien wanneer mensen roepen: 'Wat weten experts nou? Ik weet het veel beter want ik las er iets over op Facebook!' Zie hier een filmpje (Engelstalig) dat is gemaakt naar aanleiding van de commotie rond Greta Thunberg:


Goed nieuws vind ik ook dat steeds meer mensen de uitspraak 'Wat weten experts nou? Ik weet het veel beter want ik las ooit een stukje over het onderwerp!' naast zich neer leggen en zelf onderzoek doen. Bijvoorbeeld door het toepassen van hoor en wederhoor. 'Ik las het op Facebook' zeggen en jezelf vervolgens alleswetend vinden is net zo onzinnig als beweren dat je een timmerman bent omdat je weet hoe een hamer werkt. Vandaar de Lolcat van deze week.

Billy de Kat wacht geduldig
(maar zachtjes zielig piepend)
tot ik zijn eetbakje (net buiten beeld) heb gevuld.
Bied daar maar eens weerstand aan!


De lolcat van deze week:
'Wetend waar een hamer toe dient
maakt je nog geen timmerman.'


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/