Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 19, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat ik weer contact heb met vrienden van weleer. Dankzij mijn nieuwe accounts op Facebook en Instagram. Door het verlies van mijn accounts raakte ik ook veel contactgegevens kwijt. Dus de tip is: als iemand je een adres, telefoonnummer, foto's, links of documenten stuurt via Messenger of Instagram DM, sla die op want als je wordt uitgesloten van je Facebook-account ben je al die data kwijt.

Ook kwijt zijn Maneki Neko en Zwarte Vlek, twee katten met wie ik een tijdje hun huis en baasje mocht delen. De harige broertjes overleden kort na elkaar in de afgelopen paar weken. Heb fijne herinneringen aan ze.


Deze lolcat is eigenlijk ook niet leuk
want die gaat over het slaan van kinderen:


'Wat als het geven van 'een corrigerende tik' aan volwassenen oké was?'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels