Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 14, 2024

Goed nieuws en kattenlog


Deze lolcat gaat over regels:


"Geen regels meer!"
Als je tegen regels bent, waarom leg je die je kinderen op en eis je van jouw regering dat die groepen waar jij niet toe behoort regels oplegt?

Goed nieuws is dat nu wetenschappelijk bewezen is dat knuffelen goed voor je is. U en ik wisten dat natuurlijk al maar velen zijn nog niet overtuigd. Vind je knuffelen 'eng'? Een hand op de schouder doet ook al wonderen.

Deze buurtkat kwam ik tegen in...eh...in de buurt:


========================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Heeft u na het lezen van dit blogstuk iets geleerd, wat gelachen of heeft het u aan het denken gezet, overweegt u dan een donatie voor de tijd en moeite die ik er in steek.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels