Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 07, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Fantastisch nieuws voor mensen die ontzettend bang zijn dat (kinderen van) asielzoekers niet goed integreren in onze keurige blanke maatschappij, gebaseerd op aloude joodse en christelijke waarden: volgens heus onderzoek (klik) zijn de kinderen van asielzoekers uit de jaren '90 hartstikke goed geïntegreerd! Mooi, niet? Nu kunt u dus uw angsten opzij schuiven en weer genieten van elke dag dat u een dak boven uw hoofd heeft en voldoende te eten.

Goed nieuws vind ik ook dat voedingsmiddelenconcern Nestlé besloten heeft drastisch minder suiker te verwerken in de door dit bedrijf verkochte voedselproducten. En er is meer moois in de wereld. Neem alleen al het feit dat ook vandaag verreweg de meeste treinen op tijd reden en ruim 7,4 miljard mensen geen aanslag hebben gepleegd.

Er is een hoop verdriet in de wereld. Daar kun je om treuren, daar kun je over klagen, daar kun je de schouders over ophalen. Of je doet er iets aan. Maak kennis met de 12-jarige Campbell:


Steekt-ie nu zijn tong naar mij uit?
Die gekke Billy toch!

De lolcat van deze week
gaat een beetje over racisme:


'Hou me vast!' -'Wat is er?'
'Ik kwam er net achter
dat maar 9% van de wereldbevolking
een blanke huidskleur heeft!'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/