Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 01, 2015

Kattenlog en goed nieuws

Goed nieuws voor luie mensen: één afstandsbediening voor alle apparaten in huis...'Homey' komt eraan! Met het - deels spraakgestuurde - apparaat kun je nagenoeg alle apparaten in huis vanaf afstand bedienen. Ideaal voor gehandicapten, zo stel ik mij voor.

Meer goed nieuws is dat er een heleboel toffe mensen zijn in de wereld. Veel meer dan niet-toffe, al lijkt het wel eens anders. Misschien herinnert u zich deze politie agente in Manchester nog? Zij deed in haar eentje aan 'crowd control'. Niet met een tank, een helikopter, een stengun of een waterkanon maar...met een dansje!

Vaste lezers weten misschien dat ik 'iets heb' met pinguïns. Ik vind ze gewoon enorm koel! Mijn doel in het leven (goed, één van mijn doelen) is dan ook dat er op een dag een prachtig groot buitenverblijf voor pinguïns in Amsterdam (de stad waar ik mijn hart aan heb verpand) naar mij wordt vernoemd. Een zeer redelijk levensdoel, toch?

Wie ook van pinguïns houdt is deze man: Alfred Date is 109 jaren jong en besloot pinguïns die slachtoffer waren van een olielek te redden door truitjes voor ze te breien. En zo ziet dat er dan uit:

Billy de kat vindt dat mijn laptop van hem is.

Zwarte Vlek en Maneki Neko proberen samen uit één bakje te eten 
terwijl er twee bakjes zijn gevuld.

De zelfgemaakte 'lolcat' van deze week:

'Vrijheid voor iedereen! Behalve voor wie het niet met mij eens is.'

Het kattenliedje van deze week: Cat People van David BowieIn Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.