Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 22, 2015

Kattenlog en goed nieuws

Met weemoed denk ik terug aan de tijd dat mensen bang waren voor 'HET COMMUNISME!' (Ziet u de mensen van de Jaren'50 weer sidderen en beven voor uw geestesoog?). Waar was men dan precies zo bang voor? Simpel: men was bang dat het communisme zou leiden tot een samenleving waarin een grote arme arbeidersklasse onderdrukt zou worden door een zichzelf verrijkende elite en dat iedereen - behalve die paar rijke families natuurlijk - voortdurend in de gaten gehouden zou worden en bang gemaakt voor van alles en nog wat.

Eng, niet? Gelukkig is onze huidige werkelijkheid ver verwijderd van dit angstbeeld en...oh...shit...Hier mijn zelfbedachte 'lolcat' van deze week:
('Vreest het communisme! Onderbetaalde arbeidersklasse zal worden onderdrukt door een rijke elite!')
En vooruit: een foto van Maneki Neko, één van onze katten.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.