Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 23, 2012

Bar Burlesque

Vanmiddag liep ik bij de fysio 20 minuten lang in een tempo van 5 kilometer per uur. Het was heerlijk om er even bij stil te staan dat ik luttele weken geleden moeite had met een tempo van 2 kilometer per uur. Maar ik kon niet stil blijven staan want de band liep gewoon door en als je niet meeloopt ga je gewoon op de snufferd...

Zelf vind ik het heerlijk om mensen met vooroordelen op de snufferd te zien gaan:

Nu blijkt dat 7% van alle varkensvlees-produkten in Amerikaanse supermarkten besmet is met een of andere heftige bacterie, zullen er stemmen opgaan om de consumptie van varkensvlees te verbieden. Dit tot grote spijt van hen die de Islam een achterlijke religie noemen 'omdat je dan niet eens varkensvlees mag eten!' Dat dat ook volgens de Joodse traditie het geval is, is een feit dat door Islam-bashers graag genegeerd wordt.

Maar goed, volgens de peilingen is die mensengroep een uitstervende soort. Na recente akkefietjes binnen hun favoriete 'partij' beginnen zelfs Henk en Ingrid wakker te worden. Sterker nog: zomaar opeens staat de SP als grootste partij in de peilingen. Uiteraard zijn het vooral PVV-fans die nu heel hard roepen dat peilingen niets voorstellen. Het tegengestelde is waar wanneer Geert iets roept waardoor de PVV opeens stijgt in de peilingen.

Peilingen zijn natuurlijk weinig meer dan een graadmeter; pas een paar dagen na verkiezingen wordt duidelijk hoe de verhoudingen ècht liggen. Momenteel geeft een derde van de PvdA-leden aan liever SP-voorman Emile Roemer als minister-president van het land te zien dan hun eigen voorman Job Cohen. Dat geeft toch wel te denken.

Als extra'tje vandaag heb ik voor u de link naar een aantal mooie foto's (en ik sta er ook op!) die zaterdag gemaakt zijn tijdens Bar Burlesque: http://www.paard.nl/photos/album/BAR-BURLESQUE

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Harry Onderwater, Etta James, Jeroen Soer en Ton Lutgerink