Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, mei 26, 2011

De Islam

Misschien heeft u gisteren een enkele zonderling gezien die een handdoek zichtbaar bij zich droeg en wellicht dacht u dat die persoon net onderweg was van of naar zwembad, sauna of sportschool. Niet dus. Hoogstwaarschijnlijk zag u een deelnemer aan "Towelday". Elk jaar op 25 mei lopen over de hele wereld fans van (het werk van) de schrijver Douglas Adams rond met een handdoek zichtbaar gedragen. Gewoon zomaar.

Ook ik was één van die mensen, gisteren. Gewoon al m'n afspraken langs met een handdoek om m'n nek. Gewoon omdat ik dat wilde en niet omdat dat van mij werd geëist.

Een zekere geblondeerde politicus eist van CDA en VVD dat de coalitie harder z'n best moet doen om zich te houden aan het regeerakkoord op het gebied van immigratiebeleid. Over de andere punten rept hij met geen woord. Zaken als Onderwijs, Zorg en Economie vindt meneer Wilders niet zo belangrijk. Nee, criminele Antillianen terugsturen naar hun eigen land en voorkomen dat de 5% moslims in dit land 6% wordt...dát heeft de absolute prioriteit!

Het CDA (met de C van "voormalig Christenen") is het grotendeels met hem eens. Maar zowel het CDA alsook de PVV weet blijkbaar niet dat een deel van de Antilliaanse eilanden gewoon Nederlandse gemeenten zijn; men wil dus Nederlanders naar Nederland sturen! Nou, dat zal ze ook wel leren zeg, die criminelen!

Daartegenover wil ik voorstellen om criminele (ex-)PVV-Kamerleden zich te laten uitleven op mensen die hun geloof willen opdringen, anti-homo en anti-vrouw zijn....door ze los te laten op het hoofdkwartier van de SGP.

Voor Vlaamse meelezers: De Staatkundig Gereformeerde Partij gebruikt hun enige zetel om het huidige gedoogkabinet aan een meerderheid te helpen in de Eerste Kamer. Die Kamer moet de wetsvoorstellen van de Tweede Kamer (een coalitie van CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV) goedkeuren; Het kabinet kan dus helemaal niets zonder steun van de niet-regeringspartijen PVV en SGP! De SGP wil het liefst de Kerk (hún kerk uiteraard want uitsluitend hún geloof is het enige juiste geloof) aan de macht in het land, vrouwenkiesrecht afschaffen (er mogen al geen vrouwen in het bestuur zitten) en homo's mogen voor de SGP geen openbare functies bekleden.

Het gekke geval doet zich nu voor dat diezelfde mensen die zeggen zo'n hekel te hebben aan de Islam "omdat dat geloof vrouwen onderdrukt, homo's niet accepteert en haar geloof wil opdringen" nu de steun toejuicht van een groepering die precies dátgene doet wat zij zo afkeuren in de Islam.