Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 04, 2010

Dom

Onder druk geef ik toe...volgende week vrijdag het vervolg op mijn verhaaltje van gisteren...

De vrijdagavond bracht ik door bij een bijzonder leuke jongedame. Het is altijd weer een feest om m'n vaste oppas-baby te zien en om te kletsen met haar ouders die beiden in de politiek zitten.

Eerder op de avond aten m'n zoon en ik bij m'n moeder en vanavond trouwens ook. M'n broer en z'n vrouw genoten gezellig mee. Echt een topmens, die moeder van mij!

Hoe komt het dat zoveel topmensen in politiek en bedrijfsleven crimineel blijken te zijn? Heel eenvoudig: zonder criminele inslag is het uitzonderlijk moeilijk om een hoge positie te verwerven.

Probeer maar eens de organisatie van een WK voetbal binnen te halen zonder te strooien met bontjassen, juwelen, langbenige modellen en commisariaten. Dat lukt je niet. Ruud Gullit, Jean Marie Pfaff en die paar anderen wisten dat heus wel. Maar toch hebben ze geprobeerd de FIFA te paaien zonder chantage en omkoping. Heel dapper of heel dom?

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Samuel Cohen

Deel dit stukje