Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 22, 2009

Veel plezier!

"Hé, je pikt de deken in!"-"O, sorry".-"Geeft niet hoor, het ging per ongeluk, dat weet ik.". De twee zusjes hebben heerlijk geslapen in mijn bed terwijl ik op de bank sliep. Ook onder de douche maakten ze nauwelijks ruzie:"Mag ik nu de douchekop vasthouden?"-"Natuurlijk!" Best wel uitzonderlijk voor zusjes van 9 en bijna 8.

Eva en ik maakten het ontbijt voor onszelf, haar zusje en haar broer. Toen ontdekten wij dat de schoenen die wij gisteravond bij de kachel hadden gezet waren gevuld. Voor de meiden had de Sint veters met glitter (welk cadeautje past nu beter in een schoen dan veters?) en een doosje Ministeck; voor m'n zoon een muntjeshouder (omdat-ie nog al eens kleingeld laat slingeren) en voor mij een doosje Ministeck om een kuikentje en een kleine pinguin te kunnen maken.

Wij brachten een bliksembezoek aan oma die vandaag naar het ziekenhuis moest voor een kleine ingreep. Voor haar had Cadeautjespiet een klein flesje 4711 geregeld.

Toen was het tijd voor de hoofdmoot van vandaag: een bezoek aan het Gamelanhuis voor een demonstratie van diverse Indonesische dansstijlen en twee verschillende Pencak Silat-stijlen. Prachtig om Gamelan eens live gespeeld te zien worden. Hieronder een foto- en filmverslag.

Veel plezier!


Overigens: Dankzij Arthur van The Hospages zijn de foto's van het Chocolate Burlesque -feest in Amsterdam Marcanti nu reeds online!

Deel dit bericht