Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 30, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over gelijkhebben:

"Ja, nadat een paar honderd van hun mensen waren vermoord, vermoordden zij er tienduizenden van de andere kant. Wat hadden zij anders kunnen doen?"
"Ja, nadat honderdduizenden van hun mensen waren vermoord, vermoordden zij er een paar honderd aan de andere kant. Wat hadden zij anders kunnen doen?"

Goed nieuws vind ik dat het de politie sinds kort verboden is om te discrimineren op afkomst en uiterlijk.
Hoewel het een duidelijk overtreding is van Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet was discriminatie door de politie nog niet verboden.

Had ik al eens een foto van deze kat van vrienden met u gedeeld?


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Heeft u na het lezen van dit blogstuk iets geleerd, wat gelachen of heeft het u aan het denken gezet, overweegt u dan een donatie voor de tijd en moeite die ik er in steek.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels